1 februari 2009

Ett steg framåt..


Ny månad och min blogg fyller 1 år, det måste jag fira med en liten utlottning, skall komma på något i dagarna.. Det var Marie med bloggen Vita ranunkler som fick mig sugen på att starta en egen blogg. Det var den första blogg jag kom i kontakt med och efter månaders tjuvkikande vågade jag öppna en egen, först i smyg.. Marie inspirerar mig fortfarande, har sagt det förr men herregud vad det finns många duktiga och kreativa kvinnor/småbarnsmammor/tjejer. Jag kan virra runt i evigheter och hittar nästan varje dag nya fina bloggar!

1:a Februari, det låter hoppfullt och jag känner att vi är ett steg närmare våren, även om vi idag vaknade till snö här i Malmö.
Har haft en väldigt lugn och skön helg, idag har vi varit en sväng på Miljögården i Lund och kikat på möbler och sedan hos svärföräldrarna på middag. Svärmor och jag åkte bort till skogen och gick en liten sväng, det var så skön med lite dagsljus och motion.

Att vara ute på praktik dvs jobba heltid har sina för och nackdelar jämfört med att vara i skolan. Man slipper läxor, när man är ledig är man riktigt ledig även i tankarna och jag slipper pendla till Köpenhamn. Men det är väldigt långa dagar tycker jag och man blir så låst. Så det där med träning går helt bort, om jag kommer hem 19 orkar jag inte åka och träna när vår Lilla E somnat vid 20:30. Har en vision om att jag kommer orka sen när det är ljust ute om kvällarna. Vi får se!
Ha en bra vecka Kram Ida

1 kommentar:

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen & GRATTIS till 1-åringen :) Din blogg är jättefin så jag hoppas du fortsätter med dina härliga inlägg!!!

De vita små barngalgarna kommer från Åhléns!

Kram Jes ♥