10 februari 2009

Drömmen om ett eget hus..Maken och jag vill så innerligt flytta till hus, vi vantrivs så i vår lägenhet och eftersom vi hela tiden tror att vi är på väg härifrån så köper vi inga nya möbler eller målar om och det gör klart att vi tycker det är ännu tråkigare att bo här. Lägenheten var först superfin och rymlig, men med tiden har vi vuxit ur den.
Men jag drömmer och planerar, har så mycket ideér och tankar om hur jag vill att vi skall ha det, tänker på inredning nästan all min vakna tid. Hoppas att det snart blir vår tur att flytta, under tiden får jag fortsätta visa närbilder från vårt hem!

Idag är jag hemma från jobb med lite feber och hängighet i kroppen, nästan skönt att få en förklaring till varför jag varit så otroligt trött den senaste veckan! Kram Ida
Bild 1: Mangelkorg som jag fyndade när Friishallen- en loppisbutik här i Malmö skulle stänga, det fanns säkert 40 stycken gömda i ett hörn. Har sprayat den lite slarvigt men fick sedan ångest över att färgen var så miljöskadlig så det blev inget andra lager. Den får vara så..
Bild 2: Kudden har hag sytt av en stuvbit från Stoff och Stil som kostade 20:- Sydde på paljettband för hand för att få en lite Day-Birger et Mikkelsen-stil. Tog sin lilla tid men jag tycker den blev superfin! Just nu älskar jag suddiga, dimmiga lila/gråa nyanser. Tycker de är så lunga och sköna!
Bild 3&4:Hittade en pall som någon slängt bland grovsoporna, den målade jag vit och just nu är den ett enkelt sängbord. Dimlila ljus från Åhléns och en vit-lila ranunkel på silver fat. Vackert och enkelt som jag vill ha det!

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka fina detaljer! Vi längtar också efter nåt större, särskilt nu med nystartad webbutik också men avvaktar lite till..

kram

Bitteliten sa...

Så flotte ting du har! Syntes kurven var kjempe fin med bare ett strøk maling jeg!! Vakkert!

allt o inget med jeanette sa...

Fina bilder du visar, korgar är så charmigt!
Jag tror man alltid vill ha större boende.
Vi håller också på fram o tillbaka.. Men ändå trivs vi. men det är trångt!
Vi bor nu i radhus. Helt ok. Men inte det ultimata direkt.
Allt har sin tid!

Jeanette