4 februari 2009

Vitamintankar min kropp..Ledig dag, hade tänkt åka ut till skogen med Lilla E och kameran men det blev aldrig ljust idag och duggregnar hela tiden så vi har promenerat små ärenden här hemma vid istället och sen bakat muffins med blåbär och lekt prinsessor..
Förkylning och influensa sprider sig som en löpeld runt omkring mig så jag försöker boosta med apelsin, tranbär, ingefära, broccoli och blåbär. Idag gjorde jag denna supersnabba efterrätten/mellanmålet. Man mixar vaniljkesella med tinade bär-klart! Blåbär är fulla med c-vitaminer och antioxidanter, hoppas jag klarar mig undan förkylning nu.

Sitter och drömmer mig bort i CasAgent´s brochyr idag, har en stor salladskål i vitt men skulle vilja ha en temugg, äggkoppar, fat, gratängform och mycket mer, de är så vackra och har en kant som ser sådär franskt lantligt sliten ut. Älskar dem! Säljs bla på Strega i Malmö. Kika på CasAgent här. Kram Ida

1 kommentar:

Ninnie sa...

Usch ja, så mycket sjukdomar som härjar runt nu. Bra att ladda med mycket c-vitaminer, och frisk luft. Den där blåbärskesellan ser smaskig ut!
Hoppas ni klarar er undan bacilelrna nu.