30 januari 2009

Äntligen fredag..Veckan har rullat på snabbt med ganska sena arbetskvällar och datorhaveri. Maken har köpt en extern hårddisk åt mig för jag anade att något var på gång men sen kände jag mig trygg bara paketen stod brevid datorn så nu fick jag lära mig en läxa : Spara bilder och annat viktigt på fler ställen och om du får en extern hårddisk så installera den!
Men idag är det fredag och jag har fått besked från skolan att jag klarade provet vilket är en enorm lättnad! Tack nära och kära för gulliga sms och telefonsamtal! Jag blir bortskämd- igår när jag kom hem stod det en champagneflaska och en ros från svärföräldrarna och min mamma har storshoppat på Noa Noa åt mig (ni har väl sett att det har 70% rabatt nu?)
Nu skall jag susa till jobb och sen väntar en skön lugn helg med vänner på middag och förhoppningsvis en långpromenad i skogen på söndag. Ha en härlig helg Kram Ida

Visar mina senaste loppisfynd Tavlan och lilla vasen kostade 5:- styck , glasflaskan 50:- och spetsarna var en hel påse med olika för 30:-

4 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka söta fynd du gjort och grattis till tentan!

kram

Lindhagens Anna sa...

Åhh så bra att du klarade provet!! Ibland oroar man sig helt i onödan. Vilka fina loppisfynd du gjort, vi får ta en loppisdag tillsammans snart. Längtar tills i morgon när vi får träffas!

Kram/Anna

Vardags-mirakel sa...

Hej, superfina stilleben att vila ögonen på. Grattis till det lyckade provresultatet, ha det bra kram Eva.

Erika sa...

hej! Grattis till tentan. Lampan kommer från Ellos. Den är ett riktigt kap och jag trivs jättebra med den.

Kram