31 december 2008

Gott Nytt År..Tusen tack alla ni som kikar in hit, hoppas ni följer med även under 2009! Jag önskar mig ett år där nära och kära får mår bra och att vi kan få flytta till ett hus..Inte så mycket begärt väl?

Idag skall vi till goda vänner, jag kokar just nu congacs spetsad hummersoppa och har gjort hallonparfait i natt. Och bakat små chokladcreme kakor till kaffet som vi skall ha med oss. Allt enligt Tidningen Lantlivs recept.
Istället för en blomma och kort tar vi med oss ett ris med små lappar med tänkvärda ord hälsa, lugn, tid, tillsammans, vänner, skratt...Allt som vi önskar vårt värdinnepar under 2009. Ideén såg jag i en tidning för något år sedan och kan passa bra till tex dop och andra högtider. Gott Nytt År på Er och hoppas ni får njuta av god mat och champagne..och snälla skippa raketerna. Kram Ida

2 kommentarer:

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Vilken härlig present! Vi är fortfarande lite dåliga så det är tur att vi inte planerat att ha gäster. Vi ska ha en mysig hemmakväll med en massa god mat. Jag har bakat en chokladcheescake som jag såg Nigella gjorde på tv häromdagen (hoppas den är lika god som den såg ut!!). Jag önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! (Hoppas dina önskningar slår in).
Kramis/Anna

Gårdsromantik sa...

God fortsättning på det nya året!

Kram Maud