11 september 2008

Muffinsexperiment..
Igår kväll bakade jag muffins och var sugen på att testa vitchoklad och torkade trandbär ihop- det är så gott för vit choklad är ju ganska sött och tranbären lite syrliga, fick sen på vägen ännu ett infall och doppade en tesil med grönt te i mjölken innan den åkte i smeten. Har lärt mig att grönt te max får dra 30 sek annars blir det sådär beskt som många tycker grönt te smakar. Grönt te är ju väldigt nyttigt och tranbär är fulla med antioxidanter så detta blev tillslut väldigt nyttiga muffins, ha ha! Testa gärna-det var otroligt goda enligt min lilla familj! Jag tog Leilas grundrecept för miffins bara och sen lade jag i några tranbär och ganska stora bitar hackad vit choklad i varje muffin.

Terese med fina bloggen Hedvig och jag http://www.hedvigochjag.blogspot.com/ verkar precis som jag gilla allt prickigt pastelligt a´al Leila Lindholm och tipsar om ett ställe: Klara färdiga gå http://www.klarafardiga.com/ där man kan beställa jättesöta muffinsformar bla ljusrosa med vita prickar på som Terese har bild på i sin blogg. Kika!


Kram Ida

3 kommentarer:

♥ Hedvig och Jag ♥ sa...

Vilket smicker!! tack! Och jag håller med om prickarna! Jag älskar prickar

pysselpralinen sa...

Hej! =)
Nu har jag äntligen hunnit kika runt på din blogg och jag har fastnat en lång stund.
Vilka härliga bilder! Särskilt som havet dyker upp lite här o där. Underbara Skåne!
Och jag är imponerad av dina sömnadsprojekt.

Muffinsen låter ju smarriga, de ska jag testa. Gillar både vit choklad och tranbär. Och nuförtiden vill man ju baka cup-cakes för att få testa sina fina formar (ja, jag har också fått dille på det på sistone).

Vad roligt att ha hittat hit! Jag ser fram emot nästa besök.
Trevlig fredag önskar jag!

pysselpralinen sa...

Hejsan!

Vad roligt att du hittade mig så att jag hittade dig!
Nu har jag hunnit kika runt på din blogg och har fastnat en lång stund.
Vilka härliga bilder du fotar!
Jag gillar allt, fina kläder, prickigt, söta muffinsformar och bra recepttips! Ska testa de där muffinsen, de låter smarriga. Gillar både vit choklad och tranbär.

Ser fram emot att komma tillbaks! =)