8 juli 2008

3-års trollunge..


I all hast glömde jag bort att ta bilder när allt var framdukat så ni går bla miste om tårtan..
Brysselkex och citronkakor, mums!
Denna lilla flicka har Lilla E fått av min mamma, jag har en sedan jag var liten som stått på min frukostbricka varje födelsedag, kul med traditioner! Vet ej nu vad de heter men finns i massvis med varianter.
Min Älskade har fått paket!

Idag fyllde vår lilla sötnos 3 år-skulle kunna svamla om hur ofattbart det är men det låter så uttjatat.. Detta var nog första året som födelsedag och kalas fick full betydelse för Lilla E. Har firats med frukost och mamma-pappa presenter på sängen och sedan med släktkalas och fullt stoj! Överröstes med fina saker som jag inte hunnit ta bilder på än men som ni måste se, tryckte i sig kakor och lite godis och fick fullständig sockerrus! Underbart att se och nu sover hon som törnrosa med presenter runt omkring sig! Presic så som en födelsedag för en liten skall vara! Önskar att ni kunde sett och hört alla hennes miner och kommentarer idag!



Jag har haft en stressig vecka med skolarbete, kakbak m.m. så bloggandet fick vänta men nu har vi gått på semester och skall njuta av varenda dag, skall börja nu genast med att se vad ni andra haft för er i bloggvärlden! Kram Ida

1 kommentar:

Emma mittemot sa...

Hej Ida! Vilka jättesöta muffinsar! Kakor för en riktig prinsessa!
Igår gjorde jag en egen blogg! http://emmamittemot.blogspot.com
Ja, jag har kanske inspirerats lite av din...
Ha det bra! Kram Emma