18 juli 2008

Astrid Lindgrens värld i Vimmerby..

Junibacken
Elisabet, Alva och Madicken
Abbe och Madicken
Baksidan av Bullerbyn och ängen
Lilla staden
Lilla staden
Pippi Långstrumps villa villerkulla
Pippis nappträd där E hängde sina nappar sista dagen och fick sen köpa en present i Pippibutiken

Jag vill verkligen rekommendera alla barnfamiljer att åka till Astrid Lindgrens värld, vi är så otroligt nöjda. Allting känns så genuint uppbyggt i vacker miljö och är rena barnparadiset. Och vi som har en treåring har många år framför oss där för vi var mest på Pippi, Madicken och Emil som Lilla E känner till och dessutom hinner man inte runt på allt (även om vi var där två hela dagar) Ett tips är dock att ha matsäck med sig, det finns massor med fina picknicställen och det är dyyrt att köpa fika där.. Imorgon skall ni få se bilder från Pippis sommarhotell där vi bodde.

Just nu känns det som om mina trumhinnor skall sprängas, lilla bustrollet har bara skrikigt och trotsat hela dagen.. En kombination av att ha lämnat sina nappar till Pippi Långstrump och att inte ha sovit middag idag kanske..
Nu väntar nya numret av Lantliv och ett glas vin efter att ha bloggat ifred en stund, tack maken.. Trevlig helg kram Ida!

1 kommentar:

tintin sa...

Hei en liten hilsen fra norge! Nå har jeg kost meg lenge på din blogg. Veldig koselig her inne hos deg. Fortsatt god sommer!