25 juli 2008

Grekisk sallad..
Efter en varm dag på stranden var vi sugna på en god sallad idag och med rikigt krämig feta från grekiska affären så blev det en fräsch grekisk sallad med morotstzatziki, vitlöksbröd och ett glas vitt vin till.. Mums så gott! Att göra morotstzatziki är lika enkelt som vanlig-blanda ner pressad vitlök och riven morot i grekisk eller turkisk youghurt och i med lite salt och peppar när det ställs på bordet. Det är ett bra sätt att få i sig lite mer fibrer än från gurka.. Passade på att duka fint med farmors gamla linneservetter, det är så kul! Ha en trevlig helg! Kram Ida

3 kommentarer:

borghild sa...

Tusen tusen takk for gaven!!!:-) KJempefine ark, og jeg hadde ingen av dem fra før!!!:-) Nydelige rose'knapper' også!! Jeg ble såååå glad!! Nå må jeg få laget noen kort eller tags eller emblem..:-) Så deilig det så ut med gresk salat, og gulrotstzatsiki har jeg aldri hørt om før, men det hørtes spennende ut!! Vi har vært i Dyreparken (i Kristiansand) i dag sammen med noen venner, og så avsluttet vi dagen med å gå og spise pizza og is på et bryggeområde i byen med mange restauranter, veldig koselig! Kos deg så masse i helgen!! Klem fra Borghild:-)

mari sa...

åh, fy søren som jeg fikk lyst på gresk sallat!!!! Herlig blogg du har her!

Klem fra Mari

borghild sa...

Hei Ida!! Siden nettbutikken til HB er helt ny, har jeg aldri handlet der før... Men alltid når jeg har bestilt varer/stoffer fra USA før har det gått relativt raskt(ca 1 uke), og jeg har ingen grunn til å tro at det skal gå lenger tid her, men husk at ordren ikke blir sendt fra dem før 12. august:-) Og 1/2 yd er ca 1/2 meter (1 yd = 0,91 m). Jeg lurte også litt på shippingprisene, og prøvetastet inn en ordre på 5 stoffer à 1/2 yd og et mønster. Da kom shippingen på USD 16.75 Husk også og tast inn coupon code (til venstre i handlekurven) så du får de ekstra 10%. Lykke til! Jeg må først bestemme meg for hva jeg skal ha, det er jo så mye jeg har lyst på, men jeg skal snart legge inn en ordre jeg også:-) Klem B:-)