13 juli 2008

Barnkalas..Regnbågstårta!
Fiskedamm som maken gjort av mina tygstuvar! Jag är väldigt stolt över hans pysselförmåga!

Idag hade busungen sitt första barnkalas med sina närmsta kompisar! Det var underbart att se de små alldeles uppklädda och stolta när de kom med sina paketer och familjer.. Det blev ett lyckat kalas med allt som hör till bus, lek, skratt och lite kivande.. Tusen tack allihopa för en dag vi ska minnas! Nu är jag helt slut och kommer noga somna lika tungt som lilla E!

2 kommentarer:

borghild sa...

Ååå, for noen herlige bilder, blir skikkelig glad av å se alle fargene!!:-) Du hadde gjort det så utrolig fint med den nydelige kaken, og all 'snacksen' i de fine skålene... Og fiskedammen var super, jeg er skikkelig imponert over at den er hjemmelaget! Du, kan jeg linke til deg i mitt neste innlegg? Jeg synes du lager så masse fint som inspirerer, og tror mange flere vil ha glede av å oppdage bloggen din:-) Klem B:-)

borghild sa...

Uff, jeg glemte jo helt å svare på det du spurte om også, ble helt opphengt i de fine bildene:-) Jeg har ikke brukt noe til å stive av vimplene med, syntes ikke det var nødvendig med vanlig bomullsstoff, men dersom det hadde vært tynnere, hadde det nok vært greit med noe... Klem B:-)