11 maj 2008

Leilas underbara bok..


Paketet som jag fick igår var Leila Lindholms nya bok A piece of cake. Den är precis lika underbar och härligt inspirerande som hennes senaste bok Guldkant på tillvaron! Massor med smarriga recept på kakor, bröd och tårtor och dessutom tips och problemlösningar och såklart färgglada härliga dukningar och uppläggningar! Jag bläddrar och bläddrar.. Beställde den på http://www.adlibris.com/ som är en toppensajt- det är billigt där, går snabbt att få hem böckerna och gratis frakt. Nu har det varit superväder idag så jag har inte provbakat något men ser verkligen fram emot det. Ha en bra vecka! Kram Ida

2 kommentarer:

Ann Helen sa...

Den boken ser såå fristende ut!! Leila er ikke så kjent i Norge, håper vi får se noe til henne vi også! Tina fra Skåne har vi på TV her da, flink hun også:)

borghild sa...

Det er så herlig når man finner en inspirerende bok! Jeg har flere kokebøker selv, som jeg bare kan bla og bla i, og det er ikke alltid jeg lager noe fra den engang!!:-) Hørtes ut som en deilig dag på stranden i innlegget nedenfor, her sitter vi ofte på terrassen, og minstemor koser seg ved sandkassen:-)
Det var forresten en nydelig brudekjole du hadde, og virkelig gøy at det er din svigermor som har sydd den, unik og et flott arvestykke etterhvert, kanskje?
Kjempefin bluse fra Odd Molly også, jeg har den samme i hvit og blå!!:-)
Ha en fin mandag! Klem B:-)