3 maj 2008

Mårbacka..

En liten blomma fick vara hos mina fåglar på öppna spisen

Idag försöker jag fördriva tiden med att läsa instruktionsboken till vår ganska nya kamera, en Nikon D40 som jag älskar och verkligen vill lära mig använda ännu mer. Ska gå en liten kurs den 18:e Maj som Nikon bjuder på i samband med köpet och tills dess vill jag ha testat så mycket som möjligt för att kunna få så mycket hjälp som möjligt. Så då passade jag idag på att fotografera min älskade Mårbacka pelargon. Nu när jag ändå är hemma och kurerar mig får den komma ut i solen på balkongen på dagarna och då är den som vackrast!

Har även en vit tulpan pelargon i år som är vacker men tyvärr blommar den lite klent än så länge, får se om den sätter fart nu när våren verkar ha kommit för att stanna. Ha en fortsatt trevlig helg Kram Ida!

3 kommentarer:

borghild sa...

Så koselig at du liker bloggen min!:-) Jeg fant veldig mye fint her hos deg også, og jeg falt virkelig for den kjolen som du hadde som liten, den var sååå fin! Og så er det jo kjempegøy hvis den kan brukes av din datter!:-)
Ha en fin uke! Klem B:-)

Hannas form sa...

Hej Ida!

Ville bara tacka för din kommentar...tack att du bryr dig! Jag har bara så enormt mycket just nu, fptar en hel del till en hemsida och har kalas att ordna..och det är vår som man vill vara ute i.

Vad fina bilder på mårbackan, kul med ny kamera och kurs..skulle kunna gå på kurser jämt, det är ju sååå kul och lärorikt. Gick en mörkrumskurs för många år sedan då jag bara körde analogt, det var en dröm som jag länge haft, hängde upp stora bilder på tork med klänypor i köket och bara sög åt mig kundskap..men jag måste ändå erkänna att jag är fruktansvärt ointresserad av den tekniska biten..VILL inte bara..men tyvärr känner jag att jag MÅSTE lära mig mera...för att kunna bli tagen mer på allvar.

Ha det gott och LYCKA till med fotandet!

KRAM
Hanna

Inredningsgalen sa...

De är så vackra dessa blommor. Har precis inhandlat likadan till fönstret i köket!