20 maj 2008

Ömt..


Denna veckans tisdagstema (http://www.tisdagstema.se/) är ömt, fritt att tolkas som man vill.

Jag tänkte direkt på min älskade Lilla E och hur öm min kärlek till henne är, tänk vad fort tiden går, alldeles snart fyller hon 3 år och jag kan inte minnas hur livet var innan hon kom till oss. Kärleken för henne är så enorm att man ibland undrar vad ens liv hade för mening innan.. Visar en liten tjuvkik av hennes goa fötter nu när hon ligger och sover och snufsar så gott!


Något annat ömt är min hals som nu blivit en följetång. Idag är det en månad jag varit sjuk med feber, trötthet och kraftigt halsont utan att man hittat något fel eller fått bukt på det med penicilin. Började tvivla på mig själv och undra om jag blivit knepig-alla prover visar att jag är frisk men jag mår inte bra. Så igår blev jag uppringd av läkaren som nu hade hittat att jag har halsfluss med en ovanlig bakterie som de inte upptäck förrän på den 4:e sortens halsodling och nu får jag äntligen rätt sorts penicilin och kan bli frisk! Jag blev så otroligt glad åt denna lilla bakterie, hoppade runt med telefonen i handen på jobb och ropade jippey jippey jag har halsfluss! Blev hemskickad av min snälla chef för att inte smitta arbetskamraterna och nu ser jag fram emot att medicinen ska kicka in så jag är bra till nästa vecka då vi skall till MALLORCA!

Fram tills dess skall jag bruka allvar med att vila, bloggandet är bra för då måste jag vara stilla en stund och inte göra tusen måsten.. Kram Ida

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men oj vilken tur att de hittade den ovanliga bacillen då! Och så måste jag bara säga att små fötterna du har fotat är sååå fina. Jag älskar små bebisfötter och jag vet inte hur många jag har på min dotters små knubbiga tår :-) Ha en trevlig helg!

Bo med barn sa...

Takk for hyggelige ord:)

Nydelig skrevet om ømhet (som vi sier i Norge). Sånn tror jeg alle mammaer føler...

Håper du snart blir frisk igjen! God bedring:)