5 maj 2008

Lära mig sticka..Jag börjar klättra så smått på väggarna...Har bläddrat i de flesta gamla tidningar och recept, legat med datorn i knäet mååånga timmar och sett det mesta på tv( där är inte så mycket kul om dagarna och jag orkar inte gå ner och hyra film)

Så idag när makens farmor skulle komma för att gå till lekplatsen med Lilla E och avlasta mig lite så bad jag henne ta med garn och stick...vad heter de? Pinnar? Så fick hon lära mig sticka! Sist jag gjorde det var i mellanstadiet och visst kände jag igen det när jag såg det. Men måste säga att det var ganska klurigt att få det jämnt och fint och jag blandar nog ihop de olika sorternas maskor eller vad man säger.. Den här lilla stumpen ska jag öva på tills jag blir frisk, den får nog bli en halsduk åt någon av Lilla E´s nallar eller dockor men sen.. då ska jag köpa ett fint garn och försöka göra en liten kofta eller något annat kul åt min sötnos. På Borghildpias blogg som jag länkat till under mina favorit bloggar fick jag lite inspiration, hon har gjort en superfin brun lite längre kofta åt sin dotter och även små söta bebistofflor. Kram Ida Ps..har ni sett det söta träfodralet som jag fick ha till pinnarna? Detta är avancerat! Ds..

1 kommentar:

borghild sa...

Så kult at du fikk lyst til å lære deg å strikke, eller gjenoppfriske strikkingen igjen;-) Det er jo veldig gøy når man kommer i gang!
Du hadde forresten helt rett ang tekstilene, det er en rekke med vimpler som nå henger i barnerommet:-) Og det røde stoffet er et kjøkkenhåndkle fra Green Gate jeg har klippet i stykker, synes det er så fint!:-) Håper du snart blir frisk også, kjedelig å være syk! Klem fra Borghild:-)