15 mars 2008

Våfflor ..


Idag händer det inte så mycket här hemma, maken och lilla trollet åkte på utflykt så jag kunde vila lite. När de kom hem hade vi våfflor med sylt och vispgrädde till mellanmål/fika! Det är så gott och mysigt!
Kommer på mig själv med att vilja göra allt för lilla E som vi gjorde hemma när jag var barn, det känns tryggt och härligt. Hoppas att hon kommer ha många fina minnen med sig om saker hon gjorde som barn. Jag har alltid gillat att hålla på årstider och traditioner men märker att sedan jag blivit mamma så vill jag att vi ska göra allt som man ska göra-inte så att jag känner någon stress utan bara att jag vill att alla bitar ska finnas med. Tex så har nu lilla E fått klistra paljetter själv på små ägg jag klippt ut i vitt papper. Det är kanske inte det jag längtar efter att dekorera påskriset med-massa glittriga paljetter heltäckta med klister. Men klart hon ska få göra det! Förhoppningsvis kan hon ta fram dem en dag och visa sina små och säga: Ska vi pyssla idag?-Sånt här gjorde alltid min mamma med mig! Ha en trevlig lördags kväll! Kram Ida

2 kommentarer:

Hannas form sa...

Hej!

Så kul att hitta hit..tack för din kommentar! MMMM, våfflor så gott!

Läser nedan ditt inlägg om miljön...känner att jag vill/borde göra mer. Igår när jag var på myrorna (som jag ofta besöker) kände jag mig faktiskt bra som inte bara köper nytt...tänk så mycket som bara slängs. Jag sorterar papper och glas men skulle vilja sortera mer...vi bor så trångt bara med ett minikök men nu ska jag iallafall försöka!

Ha det gott, hit återkommer jag gärna!

KRAM
Hanna

Marie sa...

Din beskrivning stämmer precis in på mig, jag vill också att mina barn ska få göra allt roligt som jag gjorde som barn.

Trevlig kväll!
Kram Marie