13 mars 2008

Påsk pyssel..

Det är hög tid att börja påskpyssla. Igår hade jag ledig dag, var på Pandouro och köpte lite smått som även lilla E kan vara med att göra, så på lördag ska vi göra små strutar i tyg och små pappers ägg som hon kan klistra paljetter på tänkte jag. Sen var vi en sväng hemma hos svärföäldrarna och planterade ut en vit kokus och en vit pärlhyacint. De får bo i deras trädgård tills den dan vi får eget hus. Klippte även björkris som vi skulle pynta men det glömde vi där så vi får köpa nya "pinnar" till helgen som lilla E sa..

Idag ligger jag hemma med feber och svullen hals igen-hoppas tredje gången gillt även gäller förkylningar! Funkar inte så bra att sitta och göra synundersökningar 50 cm från kunderna när näsan rinner och man nyser hela tiden när vi bara ska utsråla renlighet och god hygien! Så jag har bäddat ner mig med datorn och tänt mitt favorit-doftljus Clean Cotton från Yankee Candle. Älskar den doften-har svårt för många doftljus men detta doftar bara nystädat och rent! Men idag doftar det inte alls, ha ha! Kram Ida

1 kommentar:

Marie sa...

Hej!
Vilka fina saker ni ska pyssla med! Jag och min E brukar också pyssla tillsammans, det är så mysigt. Jag är heller inte så förtjust i doftljus men har precis som du fastnat för Clean Cotton, det luktar verkligen gott!

Krya på dig!
Kram Marie