27 juni 2011

Oväntat..
Man ska aldrig säga aldrig... Men jag trodde verkligen inte att jag någonsin skulle köpa en ormbunke! Tycker inte de är så vackra men nu var jag sugen på lite krispigare grönt än vad man får från t ex en orkidé. Och det funkade verkligen, blev lite kolonialt sådär ha ha!
Hoppas det inte är som jag börjar bli gammal utan bara att ormbunkar är lättskötta, billiga och kanske lite moderna igen?!
Har inte hittat någon bra lampfot i mörkbrun rotting än så korgen fick stå för det mörkbruna istället.
I glasbuken har dottern och jag börjat samla små vackra glasbitar och drivvedspinnar nere från stranden. Nu verkar sommarvädret vara tillbaka så då kan det kanske bli fler! Den söta zinkskylten har jag fått av min snälla mamma för att hänga på dörren när vi går till stranden. De vitmålade ramarna är loppisfynd som jag målade med vit färg och sen slipade slarvigt med sandpapper.
Önskar er en bra start på veckan!
Kram Ida

2 kommentarer:

signerat 71 sa...

Hej Ida,
vilket fin skåp och ormbunken gjorde sig super där!

Förlåt att jag missat svara på din fråga hos mig. Skjutpartiet vi har satt in är från Hajom och är ca 3 meter. Min pappa som varit i byggbranschen - rekommenderar starkt Hajom. Hans snickare ville inte sätta in några andra skjutpartier eftersom andra partier ofta är svåra att få riktigt bra i ett befintligt hus.
Lycka till!
kram Jenny

Justina sa...

Hej Ida, följer fortf. din fina blogg och blir inspirerad.Hoppas att det är bra med dig och att du vilar ordentligt. Kan du inte tipsa mig om loppisar? Har letat men utan framgång. Massa kramar Justina