3 augusti 2008

Österlen och Kivik..


Vacker utsikt

Fin trädgård med gamla äppelträd
Detta huset paxade jag i byn..
Och detta paxade maken..
God gazpacho till förrätt


Helgen har vi tillbringat på Österlen och med weekendpaket på Kivikshotell för att fira min mammas högtidsdag tillsammans med hennes närmsta.

Kan verkligen rekommendera Kiviks hotell som även har spa avdelning. Det är fräscht och ligger med underbar utsikt över havet och efter 5 min promenad är man nere i hamnen och bland alla pittoreska sommarhus.
Det bjöds på fika när man kom dit och sen på kvällen fick vi fördrink ute på terassen och sen 3 rätters middag. Mätta och väldigt belåtna flyttade vi ut på terassen igen och satt där och mös till midnatt. Imorse tassade de modiga av oss ner i morgonrock till havet och tog ett morgondopp. Underbart! En härlig avslappnad helg och imorgon ska ni få se bilder från ett rikigt smultronställe.. Kram Ida

2 kommentarer:

borghild sa...

Det så og hørtes ut som en herlig helg!:-) Men jeg vet ikke om jeg hadde blitt med på morgenbadet;-) Nydelig laken du hadde funnet også, den gule kanten var kjempefin, og jeg gleder meg til å se hva du lager av det! Ha en fin uke! Klem B:-)

Anonym sa...

Hej Ida!
Det ser supermysigt ut. Vi har varit på G att åka dit flera gånger men alltid varit ute i sista minuten =fullbokat. Jag läste på en blogg om en butik som verkar mysig i Kivik. Den heter Elverhoj, var ni kanske där? Vi saknade er hos Familjen Ohlsson i helgen. Hoppas vi ses snart igen.
Kram/Anna