18 augusti 2008

Bröllop på Middelgrundsfortet..

St Albans Engelska kyrka

Vackra brudparet


Middelgrundsfort där man kan äta och övernatta


Tårtan som inte bara var vacker, den var farligt god!


Fortet flaggade för första gången både svenskt och dansk för vår skull. I bakgrunden ser ni glasbåten där middagen hölls.

Turturduvehalsbandet tyckte jag passade till denna dag

Dessa helt nya Ilse Jacobsen skorna fyndade jag på erikshjälpen för 60 kr!!


Min klänning till kvällens festligheter är köpt på Åhlens. Inte så smickrande bild dock..


Gyllene skor från scorett..

Maken och jag. Klänningen är från Noa Noa och detta hade vi på oss på dagen och under vigseln.I helgen har vi varit (utan Lilla E) på ett underbart bröllop hos våra vänner! Det började med vigsel i St Albans engelska kyrka i Köpenhamn och sedan var det kanalbåtfärd med mackor och öl för alla gästerna medans brudparet blev fotograferade. När vi sen kom i land väntade en annan båt på oss -detta var en överraskning, vi hade fått besked om att ta med bagage men visste inte vart vi skulle-spännande! Båten tog oss till Middelgrundsfort som ligger mellan Sverige och Danmark där vårt öresundsbrudpar bjöd oss på först champagne och tårta och senare på kvällen fantastisk 5 rätters middag, övernattning och fest hela natten! På morgonen var det gemensam frukost och sen hemfärd. Vilket bröllop! Allt var så noga planerat och perfekt och ändå så roligt och avslappnat för oss gäster. Efter en vecka med höstväder, regn och blåst blev det strålande sol denna dag-det var nog ett tecken! Lyxigt att få komma iväg på en minisemester utan barn dessutom.. Tusen tack och vi önskar er all lycka! Kram Ida

3 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg elsker bryllup!
Og den kakan/tårtan så bare så flott, lekker og jette god ut!!!

Emma mittemot sa...

Hej Ida!

Jo, jag är verkligen på bättringsvägen! Allt känns jätte bra, det enda som inte funkar längre är näsan. Luktsinnet har försvunnit helt!
Jag ska troligtvis börja arbetsträna första veckan i september. Så skönt att få bli lite viktig igen!
Kul att du träffat Anna! Hon är den gladaste personen jag vet! Alltid ett leende på läpparna!

Jag hoppas allt är bra med dig! Det skulle vara kul att träffas och fika en dag. Hör gärna av dig när du har tid. Jag har all tid i världen nu!

Kram Emma

Vita ljuva tankar sa...

Underbart med bröllop och vilket vackert brudpar! Kakan såg ju farligt god ut ja...

Du syr så fina saker, vimplarna var ursöta!

Kram Linda