9 maj 2012

Innerdörrar..


Efter målning och byte av handtagJag glömmer bort att visa delar av vår renovering... 
Alla dörrar i huset var orginal från 1966, ganska gulnade i träet och med guldfärgade handtag. I hallen där det finns 4 dörrar så blev det mörkt.
Vi valde att få dem sprutlackerade i vit färg och bytte handtag istället för att köpa nya dörrar. 
Dels för att det är ett annat standardmått på innerdörrar idag, så att få dem tillverkade efter våra mått hade blivit väldigt dyrt. Och sen känns det alltid bra att kunna använda sig av det som finns.

En renovering genererar enorma mängder skräp till tippen och kan man minska det lite så är det ju bra!

En liten sak som gjorde stor skillnad i vårt hus och hallen blev mycket ljusare!

Hoppas ni har det bra idag. 
I kväll väntar middag på restaurang för mig med mina två närmsta tjejkompisar. 
Skall bli enormt lyxigt att skratta, skvallra och äta i lugn och ro. Jag kollar nervöst min mobil gång på gång för att se så ingen skickat ett"barnen är sjuka vi får hitta en ny dag" sms.. 

Lilleman har nu börjat äta välling på kvällen och jag kan smita iväg en stund utan att känna mig stressad. 
Den där sista stunden när ens bebis ligger i ens famn med pyamas på och gnuggar sig i ögonen och skall äta- den är så härlig. Mysigt för pappa att också få uppleva den!  

Kram IdaInnan såg de ut så här. Detta är innerdörren till vår ytterdörr och den får se ut så här tills vi bygger ny entre med ny ytterdörr..


4 kommentarer:

Anna - Concept By Anna sa...

Hej Ida!

Alltså angående planteringsbordet så kan jag varmt rekommendera detta, det är jättefin och inte ett dugg rangligt och det var lätt att skruva ihop :)

Iofs har jag inte kollat in Julas... kanske är bättre att ta det om du vill ha svart :)

Kram Anna

Limetwig sa...

Tror minsann att vi snart får ha en rundvandring i våra hem :)
Mmmm visst är den snygg min klocka :D
Jag kunde inte klicka hit via kommentaren hos mig för du hade "inte offentlig profil"... va har du nu hittat på? :) tryckt på nån liten knapp kanske... Ha det bäst!

Kanel & Cayenne sa...

Vilken skillnad med vita dörrar. Vi valde att måla våra med högglansig färg tills vidare, det blev sådär. Sprutlackering är ett bättre val. :) /Nellie

Ida sa...

Tack Åse! Ja en o annan knapp hade jag kommit åt.. Har ju en ny liten grej på gång som jag inte vill ska synas förrän det är klart och då blev det nog lite mycket trixande.. Inte min starka sida!! Kram