27 augusti 2010

Nya tag..


Idag känns det som att sommaren är över.. det är visserligen soligt ute men en helt annan friskhet i luften. Har planterat lite höstblommor vid ytterdörren. Vill inte inse att sommaren är över men är så nöjd med denna sommaren, den har varit den bästa på evigheter med nya huset och bra väder. Hade bara trott att hela augusti skulle vara stranddagar också.

Har börjat fundera över vad som skall göras under hösten. Förutom diverse små projekt här hemma som ska försöka slutföras så funderar jag på att gå en kurs. Väljer mellan foto eller keramik. Är det någon som har erfarenhet av något av det eller kan tipsa mig så hör gärna av er..Jag ska fylla jämt i oktober och försöker bestämma mig för hur det ska firas. Stor kompisfest eller öppet hus för släkten eller kanske hotellweekend med maken.. Eller inget alls utan önska mig en fin present istället.. Vet inte vad jag vill men fira skall jag iallafall- det blir jag aldrig för gammal för hi hi!Om en stund börjar vårt fredagsmys med grillad kyckling, god sallad och ett glas vin.
I morgon väntar min julafton- superstor loppis där jag alltid hittar skatter. Brukar alltid komma lite sent men iår skall jag minsann köa som alla andra galningar!

Ha en skön fredagskväll Kram Ida


1 kommentar:

pysselpralinen sa...

Spännande med superloppis, nu är jag nyfiken på att få se om du gjorde några fynd! :-)
Jag gillar också bokstavstavla-lampan från IKEA. Men jag har ingen aning om var jag skulle sätta upp den hemma tyvärr så den får nog stanna kvar på "kanske någon gång"-listan.
Att gå kurs är kul. Förutom buggkurs med sambon hoppas jag kunna gå fortsättningskurs i silversmide. Men jag är också sugen på att lära mig väva. Största frågan är bara hur man ska man hinna allt?! :-)