15 september 2009

Ut ur garderoben..

Nu är jag redo att komma ur garderoben och erkänna att jag faktiskt blivit fäst vid mitt bruna soffbord- som köptes billigt och lite repigt för att målas vitt. Jag som älskar vitmålade möbler.. Men just nu fick jag faktiskt nog av allt vitt och har bestämt mig för att tills vidare låta bordet förbli brunt.. Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig hi hi..
Nu är här höstpiffat och mysigt i mitt lilla lya. Kudden på sängen är från Day och den har jag suktat efter länge och tillslut fick den fälja med hem. Hade gärna fyllt soffan och sängen med kuddar, plädar och överkast från Day men nu fick det bli en till att börja med och till soffan blev det tre stycken från Indiska som jag också är nöjd med. Den runda spegeln är "ny" och fyndad på loppis för två veckor sedan. Hittade en exakt likadan för ett tag sen men lät min kompis köpa den då, har inte kunnat släppa tanken på den efteråt och nu sprang jag på en själv igen..Det måste vara Karma eller vad tror ni? Nu har jag fixat och donat i lägenheten ett par månader sen jag flyttade hit och nu fattas en lampa till hallen och sen skall jag försöka njuta lite och pausa lite.. Är så enormt sugen på att pyssla, sy och baka istället under hösten, det har inte hunnits med på ett tag. Hoppas ni har en bra start på veckan, jag känner mig piggare och gladare än på länge och njuter av de soliga men svala dagarna. Kram Ida

5 kommentarer:

g u r o sa...

Så fint du har det! Jeg blir inspirert til å rydde og pusle og gjøre det koselig her også! (-men det får nok bli en annen dag...)

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Vad fint du gjort med lila detaljer!! Hortensian är fantastisk!!

Du har såå fint :)

Kramar Jeanette

Lindhagens Anna sa...

Hej vännen!

Jag håller med dig, bordet är fint i brunt!!! Vilka mysiga o fina kuddar du har hittat. Ibland önskar jag att vi bodde i stan så man kom förbi alla affärer lite oftare. Skönt att höra att du mår bra!!! Kram kram

Emma mittemot sa...

Jätte fint bord! Jag tycker att allt vitt måste brytas av med lite mörka naturmaterial för att inte bli för platt!
Super fint!
Kram Emma mittemot

Drömlägenheten/Caroline sa...

Hejsan!

Vilken fin blogg jag har hittat!!!

Håller med föregående tjejer om att det är så fint att bryta av med lite "jord" (visst är det rätt enligt FS?). Kuddarna är ljuvliga! Är också väldigt förtjust i lila i alla nyanser nu i höst!

Återkommer imorrn och kikar igenom din fina blogg!

Kram Caroline