18 januari 2009

Clinique tar hand om mig och piggar upp..

Foundation, puder och en liten dosa med fint skimmrande puder till tex axlar, kindben..

Läppstilftet (som är tunnt som ett glans och inte så mörkt när det kommer på) och ögonskuggan fick jag med i bonusboxen. Glosset är mitt bästa hittills, det sitter på länge och gör läpparna väldigt mjuka. Färgen heter grapefruit och är nästan genomskinlig på. Vill man ha mer färg kan man ta det utanpå läppstiftet..

Cremerna är kanonbra, min hy strejkar nu i kylan och behöver all fukt den kan få!


Efter att provet i skolan i torsdags gick uruselt har jag gjort en djupdykning. All luft gick ur mig och jag har kännt mig alldeles tom och besviken. Har lagt så mycket tid och energi på att plugga så då är det tufft att skrapa ihop nya krafter, speciellt när maken är bortrest och katten sjuk och allt skall rulla som vanligt här hemma. Nu är det en lång väntan, det kan ta upp till 14 dagar innan vi får besked från skolan om man klarat det eller ej.

Undertiden försöker jag pigga upp mig med en massa nya Clinique produkter-fick en del i julklapp och även presentkort så nu har jag shoppat loss. På Åhlens har de just nu erbjudande så man får ett kit värt 800:- med väldigt bra grejor när man köper två produkter. (mascara, två cremer, tre borstar, skimmerpuder, make up remover, läppglans och ögonskugga)Jag gillar verkligen cliniques hudvårdsprodukter men har inte haft så mycket av deras smink tidigare, köper alltid make up store annars-älskar deras ögonskuggor, rouge och foundation. Så nu när maken kommer hem efter sin Formex vecka så vet jag inte hur han ska få plats i vårt lilla badrumsskåp igen... Vad har ni för makeup favoriter? Kram Ida

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej.. det har säkert gått jättebra! jag ska hålla tummarna! Jag älskar biotherm i hudvårdsprodukter, helt underbara. Smink använder jag väldigt sparsamt av.. jag använder make up stores cover all mix under ögonen, biotherms foundation i cremeform, och cremerouge från lancome, den är superlätt.. bara att sudda ut beroende på hur stark den ska
vara. sen mascara, där gillar jag dior.

kram hedvig och jag

Anonym sa...

Jag gillar Body Shops produkter, speciellt E-vitamin krämen som är jättebra! Köper även sminket här, det lilla jag använder ;-)

/marita