20 januari 2009

Fastelagsbulle..




Har ni ätit er första fastelagsbulle? Hur vill ni ha dem och hur äter ni dem? Jag älskar dem verkligen och tycker det är kul att de är så olika beroende på vart man köper dem. I mina ögon är den perfekt om bullen är mjuk och fluffig, grädden skall vara ganska löst vispad och ganska söt och på botten skall det vara brett ett lager mjuk mandelmassa. Och så en stor kopp te till, lite kallt men soligt ute, tulpanbukett på bordet och inget damm som syns i vårsolen! Då njuter jag! Jag tror ärligt talat det är just vinter/vårkänslan som gör att man älskar dem, man förknippar det med en ny tid som är på gång.

Nu är min termin i Danmark avklarad(hoppas jag-har inte fått provsvar från examen än..) Nu följer ett års praktik i en optikerkedja jag alltid praktiserar i. Skoj att vara tillbaka hos kollegorna, slippa läxor, tung ryggsäck och Öresundstågen. Idag började i Lund där jag skall vara två dagar i veckan. Det var så härligt med en ny stad och en liten söt butik i ett K-märkt gathus med träbjälkar i taket och supergullig personal, kommer trivas där! Några steg bort har jag torget med blommor, saluhallen med färsk pasta och italiensk glass och Tehuset Java med Kusmi tea, greengate grejor, voluspa doft ljus och mängder med mer saker jag älskar! Så nu har jag hämtat ny energi! Kram Ida

2 kommentarer:

allt o inget med jeanette sa...

Det såg gott ut! :)
Jag älskar semlor o har redan ätit två...
Gillar dem som du beskriver dem, o glöm ej locket! *mums*
Fina CliniQue bilder, blir sugen på lite nya vårfärger...
Jag gillar Lancomes make up!

Jeanette

Vardags-mirakel sa...

Hejsan, så sugen jag blir på semla(som vi kallar den..), den ska vara så som du beskrev den!Kram, Eva.