22 november 2008

Underbara snö..
















Ett loppisfynd! Den här vackra ljuslyktan får mig att minnas min farmor och farfars hem, de hade en sådan här Rörstrands lykta i tunnt skirt porslin där man ser mönstret när ljuset lyser igenom. Inte så enkelt att visa den här för det måste vara väldigt mörkt om man skall se mönstret tydligt..





Första julklappen är inhandlad till vår sötnos. En trävagga från Maileg till hennes små tygkaninen. Den är köpt på Fideli och konungen i Malmö- supermysig butik!






Idag är jag så otroligt glad och sprudlande inombords! Igår fick vi snö här hemma och för er som inte bor i Skåne får jag berätta att det inte hör till vår vardag här och när den väl var här så fick man skynda sig ut och njuta av varenda sekund för den är antagligen borta snabbt igen.. Men imorse vaknade vi till ett vitt täcke och åkte ut till svärföräldrarna som bor lite utanför stan. Åkte pulka och lekte-Lilla E tyckte det var så skoj, älskar att se henne skratta så! Sen fikade vi och drack varm choklad som man bör..
I eftermiddag har jag fortsatt gå och vinterpynta härhemma. Fick underbar inspiration på Hannas form , kika gärna där!

Nu är Lilla E hos gammelfarmor/farfar och maken har gett sig iväg, vi skall ut och festa på varsitt håll...Måste säga att det känns lockande att stanna kvar här hemma och njuta av tystanden och äta choklad i fred med en ny tidning... Men julmiddag och bowling med arbetskamraterna är också skoj. Ber till vädergudarna att snön är kvar imorgon också-jag älskar det! Kram Ida

3 kommentarer:

A home far away sa...

Så underbara vinterbilder du har tagit:-

önskar dig en fin söndag

Kram Gunilla i Singapore

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida! Visst är det mysigt med snö. Jag jobbade tyvärr hela helgen så jag fick inte vara med familjen i pulkabacken. Jättefina bilder du tagit på lilla E! Önskar än en gång att jag var lite bättre på att ta bilder. Jag såg att det var julmarknad på Sofiero. Jag bläddrade snabbt förbi annonsen eftersom jag ändå jobbade. Det hade varit mysigt att åka dit. Ska bli kul med Katrinetorp!

Kramis/Anna

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Vilka härliga bilder!
Vi har fått 40cm snö, under dagen. Det är galet mkt snö ute!
Jättekul, alla är ute o leker klättrar o gräver.
Kakreceptet ska jag skriva av, gott!
Ha det bra o hoppas snön ligger kvar!
Kram Jeanette