13 november 2008

Julstrumpor..Har sytt färdigt några av de julstrumpor jag håller på med. De är sydda i vitt eller cremefärgat linnetyg och lite olika mönstrade tyger till det. Stackars alla barn i vår julklappskrets kommer få strumpor av tomten i år. Lilla E har redan valt sin favorit och det är den ljusblåprickiga. Skulle väldigt gärna stå på en julmarknad och sälja lite av mina saker någon gång-inte i år dock men nästa kanske..eller nästa igen... Är det någon som vill köpa en julstrumpa så går det bra att maila mig.
Idag ligger jag hemma med influensa, feber och ont i varenda centimeter av kroppen, tur att det finns trådlöst bredband så man kan ligga i soffan och drömma sig bort på alla fina inredningsbloggar! Blir alldeles häpen av vad det finns många kvinnor(oftast) därute som dekorerar och pysslar med hemmet och är så otroligt kreativa och verkar lika rastlösa som jag.
Kram Ida!

1 kommentar:

borghild sa...

Åh, så flotte julestrømpene dine var, kjempefine stoffer du har satt sammen, og formen på strømpene var perfekt!!:-)
Det er også så nydelig med mose rundt hyacintene, jeg tror jammen jeg må lage noe sånt selv også!;-)

Det som solgte best på markedet (både i fjor og i år) var lavendelhjerter og -poser. Så de linhjertene dine hadde blitt en hit!!:-) Jeg gikk faktisk tom for hjertene nesten med én gang, tror folk liker både at de lukter godt, ser fine ut, og at de kan henge de til pynt/på juletreet eller hva som helst... Alle lysposene ble også solgt...:-)

Du bør iallfall prøve å være med på et marked, det er utrolig gøy!!!:-)

God helg!!! Mange klemmer fra Borghild:-)