16 november 2008

Vitmålat..


Tänkte visa vad som blev målat häromdagen. En pall från Ikea som används flitigt varje dag, speciellt av mig som inte är så lång. Isomras hade jag tankar på att måla benen och klä in sittytan med vaxduk men den får nog vara helvit just nu iallafall. Har dessutom tagit hand om en pall till som någon ställt bland våra grovsopor..den ser exakt likadan ut och jag tyckte det var synd att den skulle slängas. Den skall snart också få bli vit.

Sen har jag fyndat ett vackert träskrin som man kan ha små fina saker i. Köpte det på loppis för två veckor sedan och har sen inte kunnat bestämma mig för om den skulle bli svart eller om den skulle bli vit. Jag är född i vågens stjärntecken och kan vela fram och tillbaka lääänge.. Men tillslut blev den vit, tänkte att det håller i längden..

Mini byrån är till Lilla E. Ett försök i att skapa någorlunda ordning bland alla små söta saker som inte går att sortera ner i de stora korgarna. Sånt som inte hör till något eller som tenderar att ligga under sängen när man skall dammsuga..ja ni vet säkert. Det är en sådan ganska vanlig minibyrå från Bauhouse(stavas nog inte så) Inte världens vackraste sak kanske men den verkar fylla sitt syfte.

Hoppas ni får en bra vecka allihop! Kram Ida

4 kommentarer:

Ninnie sa...

Så fint det blev med vit färg! Den där minibyrån har jag också, fast omålad och tröttnad på, undanstoppad i ett skåp. Kanske skulle köpa lite målarfärg, och piffa till den....

allt o inget med jeanette sa...

Vilken skillnad med lite färg!!
Asken är jättefin o byrån blev riktigt snygg!!
Jeanette

ANNIKA sa...

Jag har ett likadant skrin nu ska mitt också bli vitt.Vilken skillnad med lite färg .Nu skrider jag till verket direkt.tack för inspirationen.
kram Annika

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Åh va fint skrinet blev!!! underbart!!!

Kram Tina