19 oktober 2011

En bit på vägen..

Supermjukt bäddset i jersey från Hemtex


Skötbordet har vi fått av vänner. Skivan och hyllplanen var i gulnad furu så jag målade dem i ljusgrå snickerifärg. Sötaste overallen kommer från Kappahls Newbie. Har en liten tallrikshylla som kanske får komma upp över skötbordet för små böcker och söta saker. Skall bara bestämma mig för om den skall vara vit eller få samma ljusgrå färg som skötbordets hyllplan.Här är lite bilder från blivande bebisrummet. Känns fortfarande kalt och inte så ombonat. Behöver hitta en mysig mjuk matta, få upp en gardin och lite saker på väggarna. En söt mobil hängandes över skötbordet eller sängen.. Svårt att köra bil nu och leta saker bara.
Men är väldigt nöjd med valet av väggfärgerna, de känns som en bra grund.
Åh vad jag längtar nu efter en liten knorrande bebis att snusa på.. nu är det inte så långt kvar.

Idag är jag supertrött, sover helt värdelöst på nätterna nu. Så nu skall jag stänga av allt som låter, ignorera att huset är stökigt och solen skiner så man borde ta en promenad - istället krypa ner i soffan för en liten sovstund.
Ha en skön onsdag kära ni! Kram Ida

4 kommentarer:

mariaemb. sa...

Så spännande! När är du beräknad? Tycker rummet ser jättefin ut, en bra bas. Hoppas att du fått sova gott i soffan ett tag så att du känner dig lite piggare.

Ha en bra dag!
Kram Maria

Ida sa...

Tack! Är beräknad till 6/11 så det är inte så långt kvar nu.. Kram Ida

HOUSE OF SVEA sa...

Åh, så mysigt att inreda barnrummet. Ser så fint ut! Visst såg papperna inte ut som de kom från IKEA. Du kan slå in söta julklappar till din bebis :)

Kram Anna

HannasHörna sa...

Underbart!

Att få förbereda för en ny liten familjemedlem är underbart.

Lycka till!

Trevlig helg!