1 oktober 2011

DIY Kuddar..

Kul att sy applikationer! Jag har strukit fast något som heter Hifix som gör att applikationerna håller sig släta och fina och ligger stilla, sen är det bara att zickzacka riktigt tätt.

Tyger, Hifix, pompom-band från Stoff och Stil.

Har tagit upp färger och mönster från vaxduken som vi klätt skrivbordsskivan med.

Godmorgon och välkommen till Oktober!

Jag har fördrivit tiden med att sy kuddar åt dotterns nya rum. Denna gången tog jag en genväg och skippade dragkedja för det är det jag tycker är svårast med kuddfodral. Jag sydde dem helt enkelt som vanliga örngott. Snabbt och enkelt.

Och alla detaljerna är inte perfekta om man synar dem noga men jag försöker jobba med mig själv att ändå vara nöjd. I vanliga fall hade jag lagt ner projektet halvvägs för jag inte blev nöjd.. Men nu försöker jag tänka att det bara är kuddar och dottern är stormförtjust i dem oavsett perfekta sömmar eller ej.

Hoppas ni får en härlig start på helgen, här hemma är det jobba i huset som gäller.
Vi skall äntligen få upp snygg belysning i hallen och köket. Maken skall såga hål för stora spotlights boxar, han gjorde hälften förra helgen och då dammade det så mycket att brandlarmet utlöstes. Så jag förbereder mig med en stor portions tålamod och tänker att slutresultatet kommer bli underbart nu när det börjar bli mörkt om morgnar och kvällar.
Kram Ida

2 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Shit vad snyggt det blev!

mylovelygrandma sa...

Hejsan! dina fina ord inne hos mig värmer i hjärtat! :) vilka fina kuddar du sytt! blir inspirerad att plocka fram symaskinen! Hoppas du har en mysig söndag kväll!