24 september 2011

Vända dagen..
Åh vilken riktigt kass förmiddag jag haft idag!

  • Vaknar till ett pommes-stinkande hem med disk och matrester i hela köket från gårdagens kvällsmat eftersom maken "tar det lite senare", sen somnar i soffan och det är 5 tim kvar när jag stiger upp tills han kommer hem från sin golfrunda.
  • Solen (hur kan man bli irriterad över den?) lyser upp hela hemmet och varenda dammtuss syns väldigt tydligt!
  • Dottern sätter sig på tvären till absolut allt hela morgonen och förmiddagen och tro mig- vår 6 åring kan argumentera!
  • Nu är tiden som vackert gravid över. Nu känner jag mig enbart pluffsig, stooor och det värker precis överallt i kroppen.. Jag ser att alla andra börjat ta fram sina snygga höstkläder och boots men jag kommer snart få ta fram flippflopp eftersom fötterna börjat svullna så att man inte längre kan se anklarna.. Mysiga koftor är inte att tänka på, jag är glad om jag kan ha ett linne utan att pusta över hur varm jag är. Några veckor kvar, några veckor kvar..
Tusen saker till hände denna morgonen kändes det som..

Men nu har maken diskat och dammsugit så här känns fint igen.
Om en stund skall vi hem till fina fina vänner, hänga där hela kvällen och få god mat som alltid..
Köpte en blomma till värdinnan och då fick en gren med vackra rosa snöbär följa med hem. Det skall såå lite till för att det skall kännas fint igen.
I blomsteraffären gjorde jag världens rea fynd när jag hittade denna klänningen som jag kände mig lite fin i trots mina extra 15 kg.
Slog på stort och målade naglarna, jag som aldrig gör det..

Så nu har dagen vänt och jag skall sluta tjura!

Men visst måste man få ha skit-dagar ibland?
Kram Ida


1 kommentar:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Ja det måste man få ha! Men att lyckas vända dagen till något positiv och vara höggravid med alla hormoner som far omkring är inte illa alls!

:)