15 juli 2009

Rosa säng..
Bilderna är klickbara för att göras större


Nu är Lilla E´s växasäng målad ljusrosa. Den var ganska tråkig furu innan och köpt på blocket för ett tag sedan. Den är mitt absoluta sämsta blocket-köp någonsin! Jag hade lite panik att hitta en växasäng i samband med flytten och denna dök upp nära och bra, jag åkte inte själv och tittade på den, den såldes dessutom av några som vi vet vem de är vilket gör det ännu mer irriterande men iallafall var den i värdelöst skick, super repad, hemmasnickrad och lagad överallt och gick knappt att montera, dessutom svindyr när jag i efterhand hittat fler av samma modell. Jaja, inte lönt att gräma sig nu, ibland går man på nitar. Nu är den iallafall superfin och både jag och dottern är hemskt nöjda! Det skall piffas och puffas lite till med kuddar och annat mys bara. Det var ganska svårt att välja nyans på färgen.. Inte för skarp, inte för ljus, inte för mycket blått i och absolut inte aprikos ändå.. Men med lite lappar, bilder och tyger så fick snälla damen i färgaffären fram precis vad jag letat efter. Måste gå in och visa henne en bild och tacka.

Nu har jag haft två underbara dagar på stranden, det är så härligt! Tänk om man kunde leva så alltid! Imorgon väntar en tjejutflykt norrut till en stooor butik med massor av saker. Ska bli riktigt roligt! Kan ni gissa var?? Kram Ida

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Gud va fint! Vilket jättegulligt flickrum hon får, din dotter. Och gardinerna beundrar jag. Ibland önskar jag att jag hade ett litet "flickrum" att inreda så att jag kunde gå loss totalt med rosa,turkost, prickar, blommor och spets. Om jag någon gång flyttar till ett boende stort nog att rymma ett pysselrum ska jag minsann släppa kreativiteten lös och inte vara rädd för lite färg! :-)
Tycker det är impande att måla en säng. Jag tröttnade efter att ha målat halva mitt fula nattduksbord här så nu står det halvmålat. Ja kära nån. Inte konstigt att tvestjärtarna spatserar över det.

Marita sa...

Ha det så kul i shoppingparadiset!