12 april 2008

Kräftsnittar med kronärtskocka och tomat..


Hittade ett recept på Ica som vi gjort som förätt, supergott och fräscht! Prova gärna!


4 port

1 burk kräftstjärtar a 360 gr
1 burk kronärtskockshjärtan a 290 gr
2 dl lätt creme fraiche
1 kruka basilika
1 msk tomatpesto
1 tsk pressad citronsaft
salt peppar
2 ciabatta
parmesanost


Låt kräftstjärtar och kronärtskockshjärtan rinna av. Blansa creme fraiche, tomatpesto, basilika och citronsaft. Rör ner kräftstjärtar och kronärtskockor. Smaka av med salt och peppar.

Skär brödet i skivor och lägg dem i ugnen och rosta.

Lägg bröden på ett fat och fördela röran. Hyvla över parmesan.


Nu är vi så mätta av förätten så vi sitter och väntar på att det ska sjunka lite, sen ska vi äta laxfile som vi köpt i fiskehuddorna imorse, potatis, god sås och sparris. Till efterätt creme brule-our favorit! Fortsatt trevlig helg Kram Ida!

Inga kommentarer: