10 augusti 2011

Dotterns nya rum..
"Ny" hög säng som slukar massor av plastbackar med spel, utklädnadskläder, lego m.m. Är en gammal Ikea som inte säljs längre men lätt att hitta på tex Blocket.
Sänglampa från Ikea.

Fjärilskrokar från Emlas hem i Lund.
Vaxduk från Stoff och Stil. Praktiskt när man målar och pysslar. Skrivbordshurts från Ikea.
När vi köpte huset: De bruna golvlisterna är utbytta mot nya vita. Plastmattan är utbytt mot ekparkett som i resten av huset. Strukturtapeten är nedångad och väggarna bredspacklade. Taklisterna är borttagna som i resten av huset.


Idag visar jag bilder från dotterns nya rum. Lite småfixande kvar med kuddar som skall sys och stolen skall målas men det får ligga på is nu. Måste säga att vi är väldigt nöjda!
Det känns lite tuffare än det förra rummet och dottern som önskat lila väggar och hög stor säng i stället för den gulliga växasängen är jättenöjd. Jag som helst skulle se målade loppisfynd och skir stil har försökt blanda in det lite smått.. Tycker att taklampan, sänglampan och gardinen fixar det lite grann.

Viktigast av allt är att nu är rummet grymt organiserat med massor av förvaring i skrivbordshurtsarna och under sängen. Väldigt skönt, barn är ju små samlare av diverse kinderäggspapper, små gem, en liten sten som man hittat någonstans osv..

Som sagt, helt klara är vi inte med rummet men så här ser det ut just nu iallafall!

Ha en bra dag allihop, själv skall jag försöka organisera 15 000 bilder i datorn till lite mer överskådligt system.. phu!
Kram Ida
Inga kommentarer: