23 april 2011

Nya köket..

Här kommer äntligen bilder från vårt kök efter renoveringen. Vi är så otroligt nöjda med alla val och helheten. Jag skulle kunna skriva spaltvis om hur vi tänkt med varenda detalj men skall bespara er det..
Vårt hus är byggt 1966 och vi ville varken göra köket för modernt eller för lantligt, det är en fin balansgång för att det skall passa husets karaktär..
Köket kommer från Marbodal och luckan heter Form och är Svanemärkt- I Like! Mest nöjd är jag med att basen nu är så neutral, nu kan man ändra om och piffa hur lätt som helst och på enkelt vis byta stil när man känner för det.

Väggen valde vi att måla istället för att kakla, färgen kommer lätt gå att byta när man tröttnat.

Nu är det bara belysning kvar.. I taket sitter vårt charmiga lysrör kvar men skall bytas ut så småningom (därav de upptejpade lapparna i taket) och sen skall vi även sätta små spotlights under skåpen. Fläkten har fyra lampor som ger ett väldigt mysigt ljus på kvällen.

Nu är det en fröjd att laga mat, allt är lättarbetat och fräscht jämfört med vad vi är vana vid!

Idag skall vi fira påsk med våra familjer här hemma, jag lagar buffé, det mesta gjorde jag igår men nu får jag fortsätta med resten så att jag hinner ut i solen en stund och njuta, igår hade vi 20 grader här hemma. Underbart!
Glad Påsk på er! Kram Ida

Inga kommentarer: