14 januari 2011

Dotterns rum..


Sängen har varit i furu innan jag målade den. Det virkade överkastet är loppisfyndat. Kudden är knallrosa (men ser röd ut på bilden) och från Ikea.


Skrivbordet är gjort av två hurtsar från Ikea och en lång bänkskiva. Är supernöjd med att vi gjorde så långt skrivbord, praktiskt när man vill rita och pyssla med en kompis.

Bänkskivan klädde vi med vaxduk från Stoff och Stil. Billigt och superlätt att torka av målarfärg och annat från.


Gamla ärvda stolar som jag klädde om dynan på. Tyget är från Stoff och Stil.

Den här tavlan har min mormor målat en gång i tiden på en kalkelplatta. Fint minne.

Maileg.


Gardinen har jag sytt av tyg från Stoff och stil.


Här kommer lite bilder från Lilla E´s rum. När vi flyttade hit var här gula väggar, mörkt bruna golvlister och fönster och en mörkt brun plastmatta på golvet. Huuu!
Vi bytte golvet mot samma ekparkett som det blir i resten av huset, målade fönstret, bytte golvlister och bredspacklade väggarna och så fick dottern själv välja väggfärgen.
Efter ett tag tyckte hon det var för lite dekorationer på väggarna och limmade upp bokmärken på väggarna medan jag stod i duschen... Nu när jag ser på bilderna får jag nog hålla med henne, vi får fortsätta piffa här inne lite till.

Här hemma är det sjukstuga, dottern har 40 graders feber och halsfluss. Stackars liten!
Nu vilar hon i soffan och jag passar på att röja här lite så det kan bli lite fredagsmys, det måste man ju ha trots byggröra och halsfluss! Let´s dance, hämtmat, glass och ryggläge i soffan är vad som gäller för ikväll. Ha en skön helg, Kram Ida

Inga kommentarer: