8 oktober 2010

Trevlig helg..Vill önska er en riktigt skön helg, här blir det kalas i dagarna tre som inleds med liten tjejmiddag här hemma ikväll. Maken och dottern åker iväg och jag ser fram emot att dricka vin och prata med kompisar. Så nu måste jag fortsätta med städningen och förberedelser av maten.
Bilderna är på skåpet som jag fyndade på blocket för ett tag sedan. Det är knappt färgen torkat men jag kunde inte hålla mig utan var tvungen att provpynta lite.
Det hamnade i hallen tillslut till makens lycka, det blev för trångt i köket insåg till och med jag tyvärr. Är nöjd med att det blev vitt. Nu skall jag byta beslag och köpa en Maria Montazami- tassel och hänga upp, en snygg lampa uppe på och sen är det klart!
Om ni undrar vad tusan som hänt med vårt golv så är det tyvärr så det ser ut här i renoveringen. Ena delen av hallen har plastmatta och andra delen hade klinkers men det har maken hackat upp. Här skall läggas ekparkett som i resten av huset, vi måste "bara" byta kök först eftersom golvet fortsätter in i köket... phu.

Sköt om er och njut av höstluften, Kram Ida

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej systeryster, vad fin din blogg är. Pappa och jag kollar och imponeras. J

Ting o Tankar sa...

Jättesnyggt skåp. Jättefin pigtittare. =)