10 mars 2010

Så gulligt..
I helgen sådde dottern och jag lite fröer i små krukor. Det blev sallad, månadssmultron, gräslök och persilja till att börja med. Kul för små fingrar att pyssla med och gulligast av allt är de söta små skyltarna som dottern skrev och tejpade ihop med tandpetare. Hon älskar att skriva och läsa och är superduktig för att vara 4 1/2 år tycker jag (såklart!) Nu är det bara att vattna och vänta!
Hoppas ni har en bra vecka såhär halvvägs, själv är det lite tungt nu med minusgrader fortfarande, jag har frusit i 3 månader och dessutom har vi flyttat in hela vardagsrummet med tv, soffa och allt i lilla köket för att renovera vardagsrummet. Samtidigt hittade vi det rätta matbordet på blocket som är ca 2 meter längre än vårt förra och också trycktes in i köket. Liiite trångt men man får nästan skratta åt det..!

Lilla E frågade idag om vi verkligen måste ha nyårsafton hemma hos oss i år- vi har det ju inte så fint var hennes följkommentar. Stackars barn! Jag lovade lite nervöst att det nog hinner bli fint tills nyårsafton. Kram Ida

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Väldigt gulligt, tycker det är så härligt med små lappar och brev skrivna av barn! :-)
Kul att förbereda inför sommarens trädgård också. Va spännande med en ny trädgård, då vet man ju inte riktigt vad som kommer upp. Själv är jag ju inte så odlig av mig, men på nåt sätt tror jag att det ska komma automatiskt om jag "blir med trädgård" någon gång. Hm, undrar om det funkar så...;-)

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Låter som ni har myspys där hemma. Funderar lite över hur ni får plats med allt i köket men det är klart man kan ju bygga på höjden =). Fina små skyltar hon skrivit (jätteduktig!!!). Är hemma med två sjuka barn så det är inte så muntert här. Vi får krypa upp i soffan och titta på film. Har det gott och hoppas det går snabbt med vardagsrummet! Kram kram//Anna