5 mars 2010

Lökmani..


Hittade gamla vackra redskap i vårt garage

Nu har jag frossat i lite lökväxter, tänkte göra lite olika arrangemang här i helgen bla ett till vänner med nytt hus. Får inte nog av vårlökar, skulle gärna köpt med ett helt flak med mig hem!
Vilka är era favoriter? Mina är just nu vit pärlhyacint som man börjar kunna hitta lite varstans och ljusblå iris som jag tyvärr inte hittat i år än.
Idag har jag varit hemma med Lilla E som fick influensaspruta nr 2 igår och sen fick hög feber och väldigt ont i armen inatt. Men idag var hon piggare igen och vi kunde vara ute i trädgården en liten stund. Jag satt och solade mot en vägg, visserligen med mössa och vantar men ändå.. Fortfarande ligger det en del snö i trädgården men jag går och skrapar lite här och där och hittar snödroppar och annat på väg upp, så otroligt härligt!! Hoppas ni får en skön helg och att solen lyser lite på er också. Här skall målas tak och väggar i vardagsrum, träffa kompisar och tyvärr pluggas en del.. Kram Ida

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Duktiga du som ska plugga!!!

Jag håller helt med dig, våren ska börja 1 mars. Och därmed basta. Det kändes väldigt skönt att lämna ett snötyngt Stockholm och återvända till en by med snöfria trottoarer och fågelkvitter. Nu vill man bara vara ute i solen! :-)

Helt Enkelt sa...

oj, oj, lökar. jag tänker varje år att NU ska jag sätta fler i jorden....men nej, inte i år heller.....

jag skulle vilja ha svarta tulpaner i min rabatt.

ha det fint!

varma hälsningar
anna-malin