17 januari 2010

Lat söndag..


Ville önska alla en skön söndag och så småning om en bra start på nya veckan. Idag strosar vi runt här hemma i myskläder och har tänt ljus och latar oss. Lilla E börjar bli förkyld vilket var väntat efter inskolningen på nya dagiset efter flytten, själv har jag lite huvudvärk efter en superrolig kväll med några jobbkompisar igår. Vi var ute och åt Tapas och drack vin och skrattade.. Tur att man har vänner som släpar ut en ibland, jag är lite hemmasjuk hi hi!

Jag skall försöka börja visa lite mer bilder från huset, det tar mig emot att lägga ut stökiga renoveringsbilder, tanken är ju att här bara skall finnas sådant som är fint att titta på, kanske borde öppna en skräpblogg för nyfikna släktingar och vänner istället..

I köksfönstret står just nu en underbar tulpanbukett som jag fick av jobbkompisarna min sista praktikdag. Veckan innan hade vi en annan bukett som vi fått av vänner, det är så lyxigt med färska blommor tycker jag, njuter varje gång jag går förbi och ser dem. Vi har stora fönster i vardagsrummet och köket, älskar att de dessutom är låga så man kan nog vräka på med stora höga blommor utan att gå miste om ljuset in från trädgården. Längtar tills väggar och golv är klara så man kan börja piffa lite mer här hemma!

Kram Ida

1 kommentar:

g u r o sa...

Det er så deilig med late dager innimellom - og enda bedre blir de med fine blomster! :) Jeg har også en fargesprakende bukett stående, og den er sååå flott!

Ønsker deg en god uke!