19 oktober 2009

Kappahls vintage..

Alla bilder från Kappahls hemsida www.kappahl.se där man kan se hela vitage kollektionen

Idag skyndade jag mig ner till stan för att hinna haffa de plagg jag tittat ut av Kappahls Vintage kollektion som släpptes idag. Fina kläder, väldigt mycket 20-tals stil, lite Noa Noa och i precis de nyanser av dimlila som jag snöat in mig på just nu. Lilla E var med och fick välja en riktig festklänning till jul och nyår,den är väldigt kalasig men lite kul eftersom det är precis samma tyg som på min klänning. Så vi var båda nöjda när vi gick därifrån, jag som precis hade gjort en klädinventering och konstaterat att jag har festklänningar så det räcker men inga vardags kläder, men jag kunde inte låta bli när jag såg denna..

Godnatt och sov gott, det kommer jag göra efter en heldag med trollungen.. Underbart men det tar på krafterna ibland..! Kram Ida

4 kommentarer:

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Åhh vilka fina kläder. Precis din stil också! Hoppas allt är bra med er. Själv håller jag på att samla mig efter en influensa. Jag vill ju gärna vara med i morgon på invigningen!

Kram/Anna

pysselpralinen sa...

Tycker också att det ska bli kul att få se det nya huset. Ser fram emot att få se en massa bilder! :-)

Kläderna är ju så fina! Jag höll nästan på att kasta mig in i bilen och köra till närmsta Kappahl när jag fick syn på dem. Men sen påminde jag mig om att jag ju inte skulle köpa något mer den här månaden...allra minst klänningar, toppar eller blusar...hm...här är det lite jeans-kris nämligen. Usch, tråkigaste saken att köpa. Tacka vet jag tygköp! Mmmmm. :-)

Maria sa...

Åh, så mycket fina kläder! Jag han inte till Kappahl i veckan men ska absolut se till att jag tar mig dit. Älskar verkligen den lite dova lila färgen.

Ha en riktigt fin helg!
Vänliga hälsningar
Maria

免費a片下載 sa...

激情視訊辣妹美女
色a片情報站
a片免費試看
免費0204視訊情色
免費a片AV女優
影音視訊辣妹
視訊情人網
線上免費試看短片a片
免費試看短片a片