4 augusti 2009

Sängbord..Minns ni att jag lyckades pruta på ett skruttigt sängbord? Jag är så stolt för jag brukar vara så feg när det gäller prutning men börjar bli bättre.. Detta gamla pottskåp hittade jag i en loppisbutik i Malmö för några veckor sedan, visste direkt att jag ville ha det även om marmorskivan visade sig vara lite repig och ha en skadad hörna. Säljaren gick snabbt ner från 600:- till 400:-, jag funderade och ringde tillbaka dagen efter och sa att jag hämtar det om 5 min om jag får det för 300:- Och det funkade! Enligt Feng shui är det inte bra att omge sig med saker som är trasiga men Feng Shui säger också att man skall omge sig av saker man tycker är vackra och gör en glad så nu är trasiga hörnan vänd innåt väggen och jag är så glad åt mitt skruttiga pottskåp. Det är alldeles perfekt avskavt i färgen för min smak.

Igår var första dagen tillbaka på jobb efter semestern, dagarna innan kändes det som om livet var slut men det var faktiskt lite kul att vara tillbaka bland gulliga kollegor. På kvällen var jag på liten betonggjutnings kurs hos en kreativ vän. Har velat prova på betonggjutning i flera år men aldrig blivit färdig och det var precis så kul som jag anade. Och det är så otroligt inspirerande att vara med folk som gillar det de gör och även om jag pysslar med mycket saker så är det så kul att prova andra personers hobbies. Nu väntar jag med spänning några dagar på resultatet! Ha en bra vecka! Kram Ida

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ett underbart sängbord! Jag tror nog att om man tycker något är vackert så slår det mer än vad Feng shui säger ;-)

kram Mia

EN INREDOHOLIC sa...

Underbart fint litet sängbord och fina bilder. Önskar dig en fin start på veckan. kram jannice

kusin M. sa...

Det märks att du blir bättre och bättre på att fotografera. Fina kompositioner och snygga vinklar du hittar. Sköt om dig. Kram kusin M.