19 augusti 2009

Ramar..Min senaste fixidé är att leta udda ramar på loppis och i mina nära och käras gömmor.. Har fått för mig att jag vill ha några stycken tomma tjocka träramar ståendes uppe på mitt stora linneskåp. Mission completed. Har en kvar som eventuellt får en ljus färg på sig men dessa två blev vitmålade med ett lager för lite och så lite sandpapper här och där. Nästa ramprojekt är att samla ett gäng mässing, guld och vitmetall färgade ganska nätta ramar, hemskt gärna med mönster. Planen är att de skall sitta som ett collage på en vägg med blandade familjebilder. Hade ett sådant för något år sedan med IKEAs svarta ram Ribba och de är fortfarande fina men nu är tanken att det skall bli något som inte är så perfekt, rakt och nogrannt utan lite mer udda.
Jag är kär i mönstret på de här två jag hittade på Degeberga Antik och samlarmässa, de är så detaljerad och med orginalglas. Nu skall jag snart susa iväg till jobb, hoppas ni får en skön dag! Kram Ida

2 kommentarer:

Lindhagens Anna sa...

Hej Ida!

Jag tycker att ramarna är jättefina! Hoppas att allt är bra med dig och Lilla E. Jag har försökt börja blogga igen så vi får se hur länge det håller?! Nu börjar vardagen igen med jobb, skola, läxor och aktiviteter. Lite skönt att återgå till ordningen igen. Kram kram/Anna

Zun sa...

Ja, det är jättefint med olika ramar på en tavelvägg. Själv har jag satsat på enbart IKEAs Ribba tidigare, men jag vill bygga ut vår vägg med lite olika varianter för att just som du skriver få lite mindre perfekt känsla över den.

Tack för tipset om att klippa bilder ur inredningsmagasin (sådana har jag ju *harkel* rätt gott om.....). Det skulle nog barnen älska!

Vilken fin blogg du har! Undrar just om jag har varit här förut? Ser att du har mig på din blogglista, åh vad rörd jag blir!!!!

Ha det bäst!
Kram Zun