13 augusti 2009

Höstplaner..Godmorgon mina vänner! Har precis druckit morgonte på balkongen och fåglarna kvittrar men ändå så börjar jag smida planer inför hösten. Jobbet och dagis är igång, höstkläderna framdukade i butikerna och kräftskivan bokad så det känns i luften att sommaren börjar ta slut.

Mina planer för hösten är:
Slutföra mina skoluppgifter som måste göras FAST man praktiserar på heltid. Om 10 mån är jag färdig optiker...! Ju förr jag får ivägskickat mina uppgifter ju lugnare blir min höst, så det är bara att bita ihop och ta tag..
Organisera garderob och pärmar som jag skulle gjort under semestern men struntade i för det var ju SEMESTER.
Vara ute i naturen så mycket som möjligt, åka till bokskogen eller Skånes djurpark och promenera, fotografera och kanske grilla lite.

Träna de dagar Lilla E är hos sin pappa. Jag måste skärpa mig nu..
Rensa upp på balkongen. Vad skall övervintras, slängas? Krukor skall diskas och ställas ner i källaren och jag är lite trött på alla sommarblommor som är fulla av ohyra och ser fram emot att plantera ljung och andra höstblommor.

I hemmet är jag nöjd att jag nu byggt upp en vit bas. Nu är jag mätt på alla pastelliga detaljer, kuddar och pynt jag haft framme i sommar så jag börjar så smått byta ut dem mot lite dova pastelliga toner. Lite murriga färger och som vanligt är jag alldeles förälskad i Day Birger et Mikkelsen. Det blir jag varje höst. Funderar på att unna mig ett lyxigt kuddfodral jag trånat efter länge och som nu är på Rea på No 8 här i Malmö. Har fyndat lite mässingljusstakar och tavelramar på loppis som får lösa av det silvriga ett tag. Så det blir ljus, kuddar, filtar och mys här hemma.
På klädfronten är det samma som lockar... svart grått, vitt och dova rosa lila toner till det. Kanske en tröja i lite mild mullvadsfärg som min mamma pushar för, egentligen tror jag att jag är blek i den färgen men vi får se. Ett par snygga jeans skall jag också försöka hitta och det är det tråkigaste jag vet att prova.

Mysa med dottern, en kopp te, lite choklad och spela spel, pyssla och titta på filmer tillsammans..

Innan det är dags skall jag njuta av de sista sommarkvällarna och att det är ljust när man kommer hem från jobb. Ha en bra dag, Kram Ida2 kommentarer:

EN INREDOHOLIC sa...

Svart är vatten. Alltså ganska så otryggt. Brunt, mörkbrunt är jord. Bra färg att ta in. Den är mycket mjukare... För att få in lite maskulina drag... ta in kvadratiska former, ruffa ytor. Tänk på att Svart är Yin, feminint med andra ord :)

Kram Jannice

EN INREDOHOLIC sa...

Nej det har jag aldrig testat. FÅr göra det ngn gång. :) Låter härligt, o jag som alltid fryser :)

KRAM Jannice