15 december 2013

Julgran 2013..


Julgranen kom på plats här hemma för några dagar sedan och har man inte julkänsla innan så får man det ju direkt. 
Äntligen har jag bytt ut de röda kulorna som jag köpte när jag var 19 år och inte har gillat sedan dess. 
Fint hos andra men inte hos mig. 
Bruna glaskulor, både matta och blanka och så några ärvda guldfärgade och så förstås ekorren och räven som jag köpte för några veckor sedan. 
Dottern är upprörd, det är lite för lite bling bling för hennes smak och ja.. kanske lite mer  glitter kunde varit fint så det får vi väl komplettera med nästa år. 

En liten ommöblering gjordes för att få plats för granen så familjedatorn är flyttad och in kom ett skåp med lite sprit och en skål med choklad. 
Känns riktigt vuxet :)

Så skönt att slippa se datorn hela tiden och jag hoppas inte vi kommer byta tillbaka. 

Jag är  just nu förälskad i ljuslyktan Snöboll från Kosta Boda.
De som man inte blev såå glad för i konfirmations/studentpresent utan sedan sålde på loppis eller inte tog med sig när man flyttade hemifrån. 
Nu har min mamma letat upp några sådana till mig i olika storlekar och de ger så vackert och vintrigt ljus. Man kan ofta hitta dem på loppis så ut och leta!
Tänk vad man ändrar sig..

Ha en skön start på sista veckan innan julafton!

Kram Ida

3 kommentarer:

TITTILINA sa...

Vilken vacker gran! Jag gillar färgerna på pyntet. Lugnt och harmoniskt. Mannen envisas med det röda.... Hmm... Och vill gärna ha blått! Men nån jädra måtta får det vara tycker jag. Får se var det slutar i år.

Kram

baraetthem sa...

Så fin gran ni har!! Gillar den jättemycket:) Och det där snöbollslyktorna är jättefina, min mamma har sådan hemma hos dem. Hmm, undrar om hon märker om jag knycker dem;)

Kram fredrika

Ida sa...

Nej det märker hon inte.. Min mamma har gett 20-30kr st på loppis. Det är ju iiiingenting för en finfin sak i glas tycker jag! Kram!