26 december 2013

Julafton..
Julafton kom och blev riktigt lugn och mysig. Vi firade här hemma och trots att jag jobbade några timmar så blev det aldrig någon stress. 
De senaste två åren har jag inte ens hunnit få fram allt julpynt innan julafton varit här. I år tog vi det bara lugnt. 
Vi var bara 6 vuxna och 2 barn. Den äldsta i familjen finns tyvärr inte med oss längre vilket självklart kändes. Och min bror och hans sambo var iväg på skidresa. 
Men tomten kom och båda barnen var superglada över innehållet i sina paket och även jag fick fina saker. Visar mer en annan dag.

Dukningen försökte jag göra enkel och avslappnad med skrynklig duk och linneservetter, lite från naturen och så en gnutta guld. 


Lillejulafton firade vi hemma hos svärföräldrarna i gatan bredvid och juldagen firade vi som alltid med min släkt och hälleflundra. Så otroligt gott.

Nu är jag precis hemkommen efter att ha dansat zumba i två timmar i nattklubbsmiljö så nu kan jag med gott samvete fortsätta på chokladen. 
Ha en fortsatt skön jul! 
Kram Ida 

5 kommentarer:

TITTILINA sa...

Jag brukar inte heller få upp allt pynt, men jag brukar tänka att det är mindre att plocka undan sen.

God fortsättning och kräng med gott samvete!
Kram

Enkel stil sa...

Snyggt med dom skrynkliga linneservetterna och den fina servettringen. Kram Anita

Livet på 7:an sa...

Vad fin juldukning! Jag använde mig också av lite kottar, fint med inslag från naturen. God fortsättning!

Patricia

Sara sa...

Hej! Satt och googlade inspiration på väggfärg och hittade då ett gammalt inlägg i din blogg med bilder på din dotters rum. Det såg ut som om hon hade en superfin ljust rosa färg på sina väggar... Minns du möjligtvis vilken färg och kulör det var? I så fall får du hemskt gärna skriva en kort rad till mig på sara.aalvik@gmail.com, för jag håller just på att leta efter den perfekta rosa nyansen till dotterns rum, men har inte hittat något bra än. Tack på förhand! :) /Sara i Malmö

baraetthem sa...

Så fint du dukade till julafton! Och precis så där lugn och mysigt är ju vad en julafton ska vara, skönt för er!
Jag hoppas ni haft lika sköna dagar nu efteråt!

God fortsättning till dig!
Kramar