9 oktober 2012

Bakat..Nu har lilleman sovit i 2 timmar och jag har passat på att baka inför helgens beställning.

Jag blir så himla lycklig när jag får baka!
Detta är en beställning som gör mig ganska nervös och får mig att tvivla på mig själv (skall berätta sen varför). Fast jag vet att såfort allt är levererat så är det en skön känsla som infinner sig.

Nä, nu blir det lunch med lilleman och sen hämta dottern i skolan. 
Ha en skön dag!
Kram Ida

5 kommentarer:

Caroline sa...

Att tvivla på sig själv tror jag man gör för att man så gärna vill visa att man kan. Men man hade inte gjort det om man inte egentligen visste att man kunde. Men du kan, för det vet jag. Men ett "enkvinnsföretag" tar tid att bygga. Både mot kunder och för en själv - och du gör det väldigt bra. Kram till dej!

TITTILINA sa...

Vi var så himla nöjda med ditt senaste bak och jag är helt säker på det blir minst lika bra den här gången.

Kram

Ida sa...

Caroline o Therese- vad ni är snälla! Jag vet vad som får mig nervös- när väl en beställning skall vara klar ligger det så många moment bakom så det finns inte en chans att hinna börja från början och göra om något om det skulle bli misslyckat. I detta fallet rör det sig om färgnyanser som jag övat på att blanda inför denna beställningen, ibland blir de bra ibland inte..på fredag MÅSTE de bli bra. Och det blir de ;) Kram på er med!

Nellie - the Flying Hippo sa...

Klart färgen blir bra! Jag har ännu inte smakar något sv dina mästerverk men jag hoppas jag får möjlighet till det någon gång. Lycka till! Kram

Ida sa...

Det hade varit kul!! Kram