26 september 2012

Bara fika..Nu har jag öppnat upp min bakblogg
 där kan ni se cupcakes, tårtor och annat jag bakar på beställning..

Detta har jag klurat på och drömt om ett tag men det var en del praktiska saker att ordna först och sen det svåraste av allt:
Att VÅGA ta steget!

Vissa i min närhet har hört mig älta prislistor, ev hemsideupplägg, reklambladsstorlekar ett tag nu och sagt BARA GÖR DET! Den sista knuffen för att våga, den fick jag när det var bloggträff i Helsingborg för någon vecka sen och den handlade om att komma igång, bl a var Rolf Elmér som är vd för svenskt näringsliv där och pratade och Emma/Att vara någons fru (som anordnade träffen) gav två tips: Allt går att googla!  Och: Hur svårt kan det vara?! 

Och ja..hur svårt kan det vara???  
Bara fika finns även på facebook, gå gärna in och gilla om ni vill!

Kram Ida
5 kommentarer:

Caroline sa...

Det kommer att gå skitbra så proffsig som du är. Heja!

mylovelygrandma sa...

Åh vad roligt!! Du är ju fantastiskt duktig på bakverk så det var ju på tiden :) Går in och gillar dina facebooksida direkt. Om du vill ha någon att bolla idéer med (känner igen det där med att nästan terrorisera vänner i ens närhet) så får du gärna slänga iväg ett mail, kan ju hjälpa varandra! Kanske finns mer saker där vi kan hjälpas åt ;) Önskar dig all lycka till!:) Kram!!

Kanel & Cayenne sa...

Vad kul! Ja ibland sitter det långt inne men oj så härligt när man vågar. Vad är det värsta som kan hända liksom? Stort lycka till! Kram /Nellie

Lady-G sa...

wow!!! så underbart roligt!! be proud!
Och duktig är du. galet duktig ju!
KRAM!

mylovelygrandma sa...

Vad spännande med bloggträff :) ska absolut kolla in det! tack för tipset :) Ha en underbar vecka! Kramis!!