19 januari 2012

Lillebors rum och nytt objektiv..

Blev lite bilder från lillemans rum idag som bit för bit börjar bli ombonat. Har äntligen hittat en mysig matta som vi så småningom kan sitta och köra bilar på. Nu återstår lite fina saker i bokhyllan och kanske lite mer på väggarna.

Idag tränar jag lite med mitt nya objektiv till kameran.
Närbilderna är tagna med det. Ett fast Nikon AF 35 mm 1.8 DX(nu blir det lite nördigt här) fick följa med hem häromdagen och v i l k e n skillnad. Så kul men svårt att för första gången använda ett fast objektiv, krävs nog lite övning. Nu vill jag bara ha fler och långa dagar med mycket dagsljus så jag kan öva! Har än sålänge bara använt det 18-55 mm 3,5-5,6 som följde med i köpet för fyra år sedan och nu förstår jag att man kan göra så mycket mer med även min kamera.


Hoppas ni har det bra, nu spurtar vi mot helgen och i morgon är det redan dags för favoritdagen igen!

Kram Ida

1 kommentar:

Hedvigochjag.se sa...

Jag har missat en hel del härinne märker jag. Det är ju så mycket i hjärnan med två barn så jag hinner inte titta runt så mycket längre. Ja du vet säkert vad jag menar. Hihi

Såg att du ville ha en ny kamera.. det vill man ju. Men.. vet du vad jag tror ( vill inte säga att jag vet), men att det är i objektivet det sitter. Lägg pengarna på bra objektiv istället för ett nytt kamerahus. Jag har den D60 och den duger fint. Jag har en kompis som tar skitfina bilder och han har en D40. Han har bara köpt till olika objektiv och så vidare. Jag vet inte om du har sett att jag har köpt ett nytt objektiv men jag kan verkligen rekommendera Nikon AF-S 50 mm 1.8 G. Tar in massor av ljust och jag kan tom ta fina foton mörka dagar. Och så blir det skarpt och fint. Och vill du redigera bilder så är Photoscape superlätt. Finns att ladda ner gratis.

Kram!