7 januari 2012

2012..

Fin ljuslykta från Day Home som vi fick i julklapp.

Doftljus "höst" från Granit som doftar milt och diskret och är första billiga doftljus jag hittat som jag gillar. Jippey! Anteckningsbok Day Home, penna TineK.


Nytt år - nya saker som en klok vän sa.

Häromdagen satte jag mig och skrev ner tankar och mål för nya året.
I korta drag:
  • Familjen: Vara mammaledig och njuta av att ha tid för familj och vänner, hämta stora dottern tidigt i skolan och hinna laga bra mat och hinna med livet jämfört med när jag jobbat heltid.
  • Fritid: Utveckla mitt fotointresse. Kravlös motion med barnvagnspromenader och gympapass när tiden finns med tanke på liten bebis.. Hoppas ta igen all tid jag missade i trädgården förra sommaren när jag hade en komplicerad graviditet och inte kunde jobba i rabatterna. Kommande sommar skall jag vara ute mycket och kratta, gräva och njuta. Självklart blir det sol!
  • Huset: Påbörja uteplats med friggebod, staket och trädäck. Vad vi hinner och har råd med. Verkligen försöka hålla oss i skinnet och inte köpa några "sålänge" möbler till vardagsrummet även om vi vill utan spara till uteplatsen istället. Kanske tar vi kontakt med arkitekt och söker bygglov för tillbyggnad av huset som vi planerar att göra.
Och med mottot:
Med dina tankar skapar du ditt liv!

Kram Ida