15 juli 2011

Musslor för första gången..

Mysigt att kunna tända lite ljus och sitta inomhus och äta i regnvädret. Ute i gräsmattan har vi fått bortfräst en gammal stubbe och nu sått gräs-därav den vita skyddsduken..I kvällens höstliknande ruskväder så passade vi på att laga lite god mat. Till förrätt blev det Leilas recept på Moules Mariniéres med grillat lantbröd. Så gott! Varken maken eller jag har tidigare varit något fan av blåmusslor men vi blev sugna på att prova denna klassiker och det blev såå gott! Nu blir det musslor fler gånger i det här huset!

Alltid har man något att fira.. Att det är fredag, att maken skrivit på för ett nytt spännande jobb och att bebisen håller sig lugnt kvar i magen och vi nu är på slutet av graviditetsvecka 24. En låång väg kvar med andra ord men detta var vårt första mål och vi kämpar nu vidare!

En lugn helg väntar oss med regnväder ser det ut som, då passar vi på att bocka av på "fixa listan" här hemma och däremellan ta det lugnt- precis som det skall vara!
Trevlig helg, Kram Ida

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!

Så mysig det ser ut! Inte heller jag är något fan av musslor men jag kanske måste prova igen. Det ser ju så gott ut.

Det låter som ni har en hel del att fira! Håller tummarna för att den lilla vill stanna kvar i mage många veckor till!

Jo skåpet finns kvar även om det här i Stockholm var helt slut. Fick åka till Uppsala där jag knep det sista. Det heter LINNARP och man köper det som två separata delar, bokhylla + vitrindörrar.

Ha en fin söndag!
Kram Maria